500 000 registrerte Stikk UT!-turer siden 1.mai

500 000 Stikk UT!-turer er registrert siden oppstarten 1.mai.

Turene er registrert av 41 000 deltagere fra 79 kommuner. Det har vært noen tekniske utfordringer i oppstarten og vi er spesielt glade for at så mange kommer seg ut på tur.  Stikk UT!-appen fungerer nå fint og vi jobber for å ivareta en god brukervennlighet.

Finn din ferieperle

Nå er det ferietid og Stikk UT! byr på mange valgmuligheter og er en fin måte å lage seg en aktiv ferie på.  I Stikk UT!-appen og på stikkut.no er det mange varierte turmål å velge mellom fra nord til sør. Vi håper mange finner sin egen sommerperle og får gode turopplevelser. Inviter en venn, familie eller kollega og stikk ut en tur sammen! Underveis anbefaler vi å utforske området, kanskje finner dere en fin badekulp, badestrand, gapahuk, ser ekorn og fugler eller dere kan nyte ett utsiktspunkt over vakker natur.

Logg din egen tur

Nå kan du bruke appen til å logge hvilken som helst tur, hvor som helst. Disse turene blir synlige i din egen turlogg, og der er kun du som ser dem med mindre du deler turen i sosiale medier.

Hold hunden i bånd og parker på angitt sted

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i Stikk UT!-vettreglene, ta de gode valgene og ferdes uten å etterlate spor i naturen.  

Stikk UT! Bedrift

309 arbeidsplasser er med i Stikk UT! Bedrift. Det er ikke for sent å bli med på Stikk UT! Bedrift, bli med å skape samhold og aktivitet blant kolleger. 8.juli er siste frist for påmelding.

Vi i Stikk UT! ønsker alle en god sommer og god tur!

Forrige
Forrige

Fantastisk turaktivitet under årets Stikk UT! Festival.

Neste
Neste

Stikk UT! Stifond