Fantastisk turaktivitet under årets Stikk UT! Festival.

Takk til alle som registrerte sine turer! 56 700 turer ble registrert under årets Stikk UT! festival i friluftslivets uke. Vi har trukket ut Stikk UT!-premier for  Stikk UT!-deltagere og bedrifter  som får premien tilsendt i posten.

Stikk UT! Festivalen er en digital festival der vi oppfordrer folk til å komme seg ut på tur og gjerne ta en ekstra tur samt invitere med seg turvenner. Festivalen gjennomføres i forbindelse med friluftslivets uke som i år var fra 31.august til 8.setpember. Gjennom Friluftslivets uke feirer vi norsk natur og friluftsliv, og inviterer hele Norge til å bli med ut på tur. Deltagere i Stikk UT! nærmer seg 50 000 og i Stikk UT! festivaluka ble det registrert 56 700 turer. Det er FANTASTISK!

For første gang er det med 7 nye friluftsråd  som deltar i Stikk UT! og i Stikk UT! festivalen, i tillegg til Frilfutsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre friluftsråd.  Det er Lister Friluftsråd, Fjordane Friluftsråd, Midre-Hålogaland Friluftsråd, Vesterålen Friluftsråd, Midt-Troms Friluftsråd, Nord-Troms Friluftsråd og Finnmark Friluftsråd. Mange nye og «gamle» deltagere har delta i Stikk UT! over hele landet. Det er stor stas!

Stikk UT!-premier

Hver tur er ett lodd – alle som registrerte en tur var med i trekning av Stikk UT!-premier.
Trekningen fant sted på mandag den 9. september. 25 vinnerne har blitt kontaktet og premiene er på vei i posten.  

Premiene var ulike kombinasjoner av disse flotte Stikk UT!-premiene – Osprey tursekk, hengekøye med myggnetting, lue, termos og turkrus.

Stikk UT!-premie for Stikk UT! Bedrift

I Møre og Romsdal har Stikk UT! Bedrift eksistert i mange år, og i friluftslivets uke ble bedriftene utfordret til å skape intern aktivitet i festivaluka. For å sette ekstra fokus på turgleden ble alle bedrifter invitert til å delta i en konkurranse der en premie trekkes blant de 10 mest aktive bedriftene rangert etter tall på turer per ansatt. Takk til alle bedriftene som deltok!

Vinnerne er:

Peilofritidsklubb Kongsberg + NIT

ASKO MOLDE AS

Vinnerne er kontaktet, og vil få en premie med forskjellige Stikk UT! produkter i posten.

festivalvinner
Forrige
Forrige

Bestill årets Stikk UT! krus og skål

Neste
Neste

500 000 registrerte Stikk UT!-turer siden 1.mai