Bli med på Stikk UT! Bedrift!

Verv din bedrift – få fin Stikk UT!-premie

Verv en ny bedrift før påmeldingen stenger 8. juli og få fin Stikk UT!-premie i belønning!

1.     Tips din leder/ den som jobber med HR i din bedrift om Stikk UT! Bedrift. De kan gå inn på https://www.stikkut.no/stikk-ut-bedrift for å lese mer og melde på.

2.     Når bedriften har meldt seg på; send oss en mail på post@stikkut.no og si hvem du har vervet så får du premien din.

Bedriften du verver må være en bedrift som ikke har vært med på Stikk UT! Bedrift før.

 

Stikk UT! Bedrift har vist seg å gi trivsel og samhold ved at de ansatte blir motivert til å gå på tur og dele turopplevelser med hverandre. Mange bedrifter melder også om lavere sykefravær, økt trivsel og hyggelig fellesskap rundt turpraten i lunsjpausene.

 

Du og dine kolleger registrerer turene i Stikk UT!-appen som vanlig. Disse registreringene knyttes til bedriften og vises i listen over deltakende bedrifter på appen. For større bedrifter kan man også dele bedriften opp i avdelinger som konkurrerer mot hverandre.

 

Medlemskap i Stikk UT! Bedrift koster fra kr. 3600 i Møre og Romsdal. Noen friluftsrådsområder har andre priser. Kontakt oss på mail for mer informasjon.

 

Stikk UT! består av turmål som passer for alle. I sommersesongen 2024 kan man gå til sammen 1600 Stikk UT-turer i Møre og Romsdal, Heim kommune i Trøndelag, Finnmark, Nord-Troms, Midt-Troms, Midtre Hålogaland, Vesterålen, Fjordane og Lister.

I fjor var 350 arbeidsplasser med på Stikk UT! Bedrift.

Forrige
Forrige

Stikk UT! Stifond

Neste
Neste

1. mai braker det løs